Kanaliziranje in radiestezija

 

Kot človeško bitje em bila transformirana na ta planet, ne po svoji volji ali cilju svojega razvoja, ampak po volji vsemogočnega Izvora in galaktičnih energij mojih prednikov. Kot bitje z galaktično energijo sem predhodno obstajala na planetu Gem, na planetu naše galaksije. S trikom sem na Zemljo bila speljana kot kača, saj nosim v sebi daljni spomin na pot iz ujetosti obstoječe matrice, pomemben določenim galaktičnim energijam, za njihovo popolno osvoboditev. 

Ob tej nalogi mi je z zaupanjem bila dodeljena pomoč in sodelovanje z  Izvorom in mojo galaktično družino mojih prednikov, za pomoč  posameznikom k iskanju njihove resnice in odkrivanju resnic neskončnega obstoja vsega.

Utelešena v človeškem telesu sem  skozi številne preizkušnje tako bila primorana ponovno prestajati moro najhujših stanj zavesti in težo zemeljskega bivanja današnjega časa, vse od rojstva na prej. Vse, da spoznam sistem ujetosti duš, ki tukaj naseljujejo telesa ter tako prispevam k spoznavanju njihove lastne dušne resnice.

Ob tem mi je hrati v zibelko bilo položeno darilo, vedenje in zavedanje vsega kar me obkroža ter dana ekstremna senzibilnost na vse vrste energij, ki jih premorejo ljudje, predmeti, situacije ter vzporedni svetovi. Videla sem kar drugi niso in slišala razne frekvence, ne naših dimenzij. Kot taki sem se trudoma morala privaditi na življenje tukaj na vsa osnovna in rutinska opravila, v katera se je človek ujel, misleč, da tako pač je. Ob tem ne gre zanikati tega, da je človek skrenil in mojega uporništva proti obstoječemu sistemu, namenjenega samemu sebi. Kljub dobrim ocenam, mi je življenje predstavljalo višjo vrednoto, kot sedenje ob lepem vremenu v šolskih klopeh in učenje nepotrebnih znanj, ki hranijo sistem in ne človeka. Ob tem se zahvaljujem učiteljem, ki so me podpirali in bili voljni razumeti, da sem zaklučila šolanje na srednji zdravstveni šoli in kasneje diplomirala na Fakulteti za socialno delo.

Svojo srčno izpolnitev sem srečala v kulturi, ki mi je le  omogočila svobodo življenja, ustvarjanja in hkrati dela z ljudmi. Ker sem tako bila povezana še s svojim drugim dušnim poslanstvom, sem lahko uspešno in brez težav samostojno opravljala številna dela na področju kulture, umetnosti in vzgoje. Tako sem dodatno pridobila poklic pedagoga, s statusom samozaposlene v kulturi. 

Vse do lepega dne, ko se je odprlo širno nebo in mi pokazalo novo poglavje mojega življenja. Jasno in glasno so vame vstopile neskončne energije samega Izvora in mogočne galaktične energije mojih prednikov. Razrešila se je uganka podpore, katere sem se že od nekdaj zavedala, le da temu nisem pripisovala posebnega pomena. Verjela sem, da je to pač sreča, morda kdaj tudi kakšen angel.

Zanikanje prisotnosti višjih enegij, ki so ob meni tako več ni bilo mogoče. Pravtako ni več mogoče zanikati njihovih navodil, kot sem že kdaj storila in si tako sama sebi vrgla polena pod noge.

Prejela sem veliko darilo, katerega lahko odvijam vse življenje. Darilo o razodetju vsega je hkrati ključ, s katerim pomagam lahko sebi ter drugim.

Kar seješ to žanješ. Na to pot, iskanja lastne resnice in resnice obstoja vsega sem stopila že kot otrok, ki zraven igre, še najraje bere. Ob pravljicah iz vsega sveta, sem še najraje prebirala knjige in revije iz očetovih polic o zdravju, naravi, vesolju, nezavednem, skrivnostih človeškega duha in takratni znanosti. Med vrstniki, niti med učitelji seveda ni bilo sogovornikov tako, da izrekam hvaležnost tudi očetu, ki me je pri tem podpiral.

Kot otrok sem še največ odraščala pri kmečkem delu svojih prednikov, v gozdu, na njivah in travnikih, kar mi je lajšalo občutljivost in vse tegobe, ki so takrat bile. Kljub prelepi naravi je moj rodni kraj še danes prepojen z neprijazno energijo zgodovine, ki se je tam zapisala, v tej in prejšnjih civilizacijah. Kot tak je namreč privabil ogromno nesreč in dogodkov, ki so pustili pečat na moji duši. Kljub temu je kraj zapisan v mojem srcu, saj sem tam s svojimi predniki živela že v prejšnjih civilizacijah in ustvarjala vse, kar se danes uvršča med nepojasnjeno in nemogoče.

Višji smisel vsega sem željno iskala s pomočjo knjig ob katerih so se mi odpirali novi kanali in znanja, o katerih danes prebiram v knjigah tako imenovanih duhovnih mojstrov. Večina knjig, ki se dobijo pri nas, ni zadovoljila mojih hrepenenj, zato sem vedno bolj raziskovala arhivska tovrstna dela pozabljenih, namenoma ali ne, avtorjev iz starejših zgodovinski obdobij različnih prostorov, odzadij in področij. V veliki meri me s svojim vedenjem in delom navdušujejo tudi današnji avtorji iz območja Rusije.

Od mladih nog naprej sem tako obiskala tudi številne delavnice, seminarje, predavanja, izobraževanja, postavitve, svetovanja ter tako spoznavala različne duhovne prakse in druge oblike ezoteričnih pomoči. Na podlagi tega sem ugotovila, da sem večina slišanega že vedela, zato sem ostala še naprej na poti samoraziskovanja. Ob tem mi je v veliko oporo tudi radiestezijsko nihalo katerega odgovorov se poslužujem pravtako že od mladosti.

Opravljene imam tri iniciacije Ussui reikija, ki mi pa niso omogočale tega kar sem želela. Željeno mi je prinesel šele Imara reiki, s čemer sem lahko bolje pomagala sebi in drugim, vse dokler ni v moje življenje vstopilo najvišje od najvišjega ter mi preko kanaliziranja sporočil prineslo odgovore na vsa vprašanja vsega tega obstoja.

 

KDO SO MOJA DUHOVNA BITJA – GALAKTIČNI PREDNIKI

V življenju in tako tudi pri delu sem v celoti vodena s strani Izvora, moje duhovne vodnice ter galaktičnih prednikov, s katerimo smo družina obstoja treh civilizacij, ki delujejo na Zemlji in na drugih planetih naše in drugih galaksijj. Sem smo prišli pred 400 miljoni let, danes poznane kot stare civilizacije, ki so tukaj obstajale kot bitja, ki so višje razvita v svoji izvornosti in tehnologiji vsega obstoja. Kot galaktične energije smo prisotni vse do danes, na Zemlji in drugod v naši galaksiji. Ljudem smo bolj prepoznani v različnih javno znanih in slavnih*reinkarnacijah* človeškega bitja, ki skupaj s še drugimi, človeku nepoznanimi energijami vodijo in pišejo zgodovino človeštva ter zgodovino tega planeta. Prevzemali smo in prevzemamo energije božanstev, ki so del mitologije našega sveta, v nezavednem in zavednem delu časovnega obstoja.

Kot taki imamo možnost bivati in se transformirati v enem človeškem življenu, tudi v več kot petdesetih telesih istočasno ter bivati istočasno na večih planetih po naši galaksiji. Zraven Izvora z menoj deluje 12 prednikov iz naše galaktične družine, med katerimi častno prisotnost pozdravlja tudi moja duhovna vodnica.

 

 

"Kdo si ti? Ti si tisti, ki je prosil, da prideš na Zemljo, da bi tukaj naredil nekaj čudovitega, nekaj zelo pomembnega zate, nekaj, česar ni mogoče storiti nikjer drugje in nikoli ..."
Richard Bach