Kanaliziranje in radiestezija 

 

Ko se odločite, da pridete na kanaliziranje, me pokličete po telefonu ali pišete na moj mejl, kje se dogovoriva za termin, dan in uro, ki ti vam ustreza. Ob prijavi prejmete tudi račun za storitev. Termin je potrjen, ob prejemu vašega plačila. Na termin se slišimo ob uri, ki je bila dogovorjena. V primeru, da ne uspete, se ob predhodnem obvestilu termin lahko prestavi. Zamude na termin, ki se pojavijo iz vaše strani, se štejejo pri računu kot opravljene.

Vrednost mojega časa in energije za 15 minut pogovora je 15 eur, za 30 minut pogovora 30 eur ter za 60 minut pogovora 60 eur. 

 

Pri kanaliziranju na daljavo, iskanje termina ni potrebno. Konkretna vprašanja s podvprašanji mi pošljete na moj e mail. Odgovore vam pošljem na vaš e mail najkasneje naslednji dan, ko prejmem plačilo.

Vrednost mojega časa in energije je v tem primeru 30 eur.

 

V obeh primerih za kanaliziranje potrebujem še vaše podatke, ime in priimek, datum ter kraj rojstva. Snemanje kanaliziranja ni dovoljeno, lahko pa si seveda med tem kaj zapišete. Je zaželjeno, saj se hitro kaj pozabi.

 

Svoj termin rezervirate na moj telefon 040 556 959 ali mi pišete na slovesna.predniki@gmail.com, kamor mi pošljete tudi vprašanja v primeru, če se odločite za kanaliziranje na daljavo.

 

Za vas sem na voljo od ponedeljka do nedelje, od 10 ure zjutraj in vse do 8 ure zvečer.

 

V primeru drugih vprašanj, težav ali nejasnosti me lahko pravtako pokličete na zgoraj navedeno telefonsko ali pišete na naveden elektronski naslov.

 

Zavezana sem k zaupnosti vaših podatkov in vaših informacij, ki jih prejmete ob kanaliziranju.

 

HVALA.

 

 

Moj dar izhaja iz moči in modrosti samega Izvora in iz moči in modrosti mojih prednikov.